Välkomna till nya Framgången!

Efter en stunds arbete i tystnad är vi nu glada över att kunna lansera en ny hemsida. Mycket av innehållet kommer att kännas igen medan annat är nytt. Vår huvudsakliga fokus är alltjämt föreningslivets förutsättningar, vardag och villkor. Även våra föreläsningar kommer att fortsätta, nu med ett rikare innehåll och fler perspektiv. Tjänste- och utbildningsutbudet har fått ett delvis förändrat innehåll och utvecklingsarbetet inom detta område är något som måste fortsätta för att vi ska kunna möta utmaningarna.

Med jämna mellanrum, med stor sannolikhet varje torsdag kommer vi att blogga om något aktuellt kopplat till vår verksamhet. Det kan exempelvis vara reflektioner efter en föreläsning, ett politiskt förslag på föreningsområdet eller kanske enkla stärkande tips för föreningars vardagsrutiner. På det här sättet vill vi aktivt dela med oss av våra upplevelser och erfarenheter så att de kommer fler till del. I det arbetet behövs tips och input ifrån alla våra besökare. Vi räknar med att komma igång med detta efter nyår.

Drygt en månad av år 2015 återstår och räknar man bort helgerna blir det knappt en månad att ”knyta” ihop säcken på runt om i föreningarna. En tid som går väldigt fort och där man först varvar upp för att sedan varva ner. Men även under denna stressiga tid behövs en hög grad av trivsel. Så glöm inte julpyntet på kansliet, låt glöggdoften och smaken av pepparkakor möta de medlemmar som besöker er och för er som är arbetsgivare är det extra viktigt att genom julgåvan uttrycka uppskattning för personalen.

Ett gott avslut är alltid garanten för en god början!

Dela VidareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>